jueves, 12 de febrero de 2009






“DIFERÈNCIES ENTRE LES EMPRESES QUE SUPEREN LA CRISI
I LES QUE NO”


Lleida, 25 de febrer de 2009


Des del Club de Directives amb la voluntat de ser un punt de trobada entre dones directives amb l’objectiu de potenciar el networking, el coneixement i la experiència, s'organtizaran una sèrie d’accions que facilitin la seva consecució.

"Diferències entre les empreses que superen la crisi i les que no" serà el primer dinar col·loqui de quatre que tindran lloc al llarg d'aquests mesos.

PRESENTACIÓ

L’ Objectiu de la ponència es fer un recorregut sobre les diferents característiques que faran que les empreses puguin sobreviure a la crisi actual. La visió es integral i transversal i transmet les emocions i valors que ajudaran, sens dubte, des d’un punt de vista innovador i transcendent en un entorn tan incert com l’actual.


Ponent Núria Bosch
Amb un perfil de formació en Planificació Estratègica i Finances; desenvolupament professional basat en l’aplicació de la innovació en productes i processos en diferents àmbits d’activitat. Ex Consellera de 3 Consells d’Administració en representació de la Generalitat de Catalunya. Experiència en negociació i mediació per tal d’escometre l’execució de l’estratègica marcada. Experiència en Administracions Públiques i coneixement del macro entorn competitiu de les regions europees. Desenvolupament i gestió d’equips. Col·laboradora acadèmica (UOC, ESADE, UPC).


PROGRAMA

13.30 h. Inici de la conferència
14.15 h. Dinar – col·loqui
15.30 Fi de la sessió


A QUI VA ADREÇAT

Adreçat a empresàries, directives i caps de departament.


LLOC

Restaurant Llavorsí. Hotel Zenit. C/ General Brito 21

PREU

22€ dinar (IVA inclòs) a abonar en el mateix restaurant


PER A MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS:

lsanchez@arnau.scs.es

Tel. 973 705 214

Es prega confirmar assistència abans del dia 24 de febrer de 2009 mitjançant correu electrònic amb les vostres dades ( nom, cognoms i telèfon)


Tota la informació dels nostres programes està permanentment actualitzada a l’agenda d’activitats de la nostra pàgina web: http://www.jornadasdirectivas.net/
Associació d’Empresàries, Professionals i Directives FUNDE
Parc de Gardeny, Edifici 23 A - Centre d'Iniciatives Empresarials - 25071 LLEIDA
Tel 973 238143 Fax 973 232912 -
http://www.funde.net/
Li informem que si no desitja rebre més informació comercial dels productes i serveis de FUNDE, pot donar-se de baixa de la llista de destinataris remetent un correu electrònic a la següent adreça:
funde@funde.net amb l’assumpte BAIXA. Igualment, li informem que pot exercir els drets d’accés o rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un escrit amb la seva petició, juntament amb una còpia d’un document acreditatiu de la seva identitat, a la següent adreça: Parc de Gardeny, Edifici 23 A - Centre d'Iniciatives Empresarials - 25071 LLEIDA
FUNDE es reserva el dret de modificar el calendari dels dinars networking per causes alienes a la seva voluntat