lunes, 8 de junio de 2009

PRESENTACIÓ NOVA DELEGACIÓ A BARCELONA DEL CLUB DE DIRECTIVES de FUNDE


El proper dia 16 de juny a les 14 hores tindrà lloc la inauguració oficial del Club de Directives Funde a Barcelona a càrrec de la seva presidenta, Sara Sampedro, qui donarà a conèixer l’entitat i els seus objectius, i de Candela Calle, membre il·lustre del Consell de Funde i cap del Club de Directives.

L’acte es durà a terme al restaurant El Principal, del Grup TRAGALUZ situat al carrer Provença, 286-288, Barcelona, on tindrà lloc un dinar en exclusiva, que comptarà amb la presència de Rosa Esteva, promotora del grup Tragaluz, membres del Consell d’Il·lustres com Núria Bosch, sòcia fundadora de Growth & Sustainability, Carme Polo, directora de comunicació del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya entre d’altres, i com no, directives i empresàries de l’àmbit financer, de salut, de la publicitat, comunicació entre d’altres.

L’acte estarà presidit per la Sra. Rosa Oriol, copropietària de TOUS i presidenta d’honor de Funde.

Aquest és un altre pas per la consolidació i l’expansió de Funde, una entitat d’èlit, al servei de les dones directives i empresàries de Catalunya, que dóna suport a la dona en llocs de responsabilitat.

Seguint amb la dinàmica que fins ara s’ha dut a les terres de ponent, la nova delegació organitzarà actes els quals seran un punt de trobada entre directives amb l’objectiu de potenciar les relacions socials i professionals, el coneixement i la experiència, organitzant, entre d’altres, dinars - xerrades emmarcades dins el concepte de netbusiness i tractant temes d’actual interès.

Des d’aquí volem convidar-vos a totes i tots el proper dia 16 de juny a que assistiu a la presentació i poder-vos saludar personalment. Així mateix us demanem que feu difusió entre els vostres contactes ja que entenem que amb la màxima participació es donarà impuls i un gran suport al projecte.

Degut a l’aforament limitat us preguem confirmació d’assistència a
directives@funde.net
El preu de dinar es de 40 €. Podeu fer transferència prèvia al compte 2100-0512-00-0200163141 de la Caixa, indicant en la referència “Dinar CD BCN” i enviar el resguard al fax 973 224 162 abans del divendres 13 de juny.


Lleida, 3 de juny de 2009