domingo, 31 de enero de 2010

Com lideren les dones en els mercats asiàtics?

El dijous 21 de gener ha tingut lloc a Barcelona la jornada “Com lideren les dones en els mercats asiàtics?” organitzada per l’Associació d’Empresàries, Directives i Professionals (FUNDE) amb col·laboració de l’ Associació pel Progrés de la Direcció i IngeCon.
Julia Pérez-Cerezo, consultora i autora de l’estudi “Emprenedores xines” , va destacar els trets més significatius de les empresàries d’aquest país: rigor, perseverança, intel·ligència emocional i valors. Remarcar que aquestes empreses tenen una taxa de supervivència del 95% i són creades majoritàriament per dones majors de 40 anys.
Al llarg de l’exposició també es van fer paleses les diferències entre el lideratge femení i masculí a Xina.
En la taula rodona van intervenir directives i empresàries contribuint al debat amb aportacions de les experiències personals i professionals en els mercats asiàtics. Hi varen participar per part de Funde la Sra. Lídia Simón (directora de Perfumeria Internacional) i la Sra. Mireia González (directora d’Asofruit).
L’acte va comptar amb l’assistència de més de 80 persones i va ser retransmès en directe per internet amb seguidors a Lleida, Barcelona, Madrid i Mèxic.


En breu es podrà veure el vídeo de la jornada al web de Funde.